Verjaardag in de auto
Door: RondreisAmerikaCanada
22 Juli 2011 | Canada, Toronto
Als we genoeg hebben gezien nemen we de snelweg naar Hershey. Hier staat de Hershey chocoladefabriek. Je stapt er in een wagentje en dan laten ze zien hoe de chocolade wordt gemaakt. Heel leuk om te zien en erg mooi gemaakt. Je kunt er ook zelf een chocolade reep maken. Maar dit is vrij duur $ 15,00 en het is buiten verschrikkelijk warm, meer dan 35 graden, dus de chocolade smelt snel. Daarom besluiten we om was losse chocolade te kopen en dan stappen we weer in de auto en gaan op weg naar de Niagara Falls. Het is inmiddels 16.00 uur en nog ongeveer 5,5 uur rijden naar de Niagara Falls. We hebben geen hotel geboekt en zien wel hoe ver we komen. Als we moe zijn stoppen we gewoon en zoeken een hotel ter plekke. Uiteindelijk besluiten we om door te rijden tot de Niagara Falls, dan hoeven we morgenvroeg niet weer alles in te pakken om te verhuizen naar het volgende hotel. Voor de eerste keer deze vakantie neem ik ook plaats achter het stuur. Het is rustig op de weg en de auto rijdt heerlijk.
Bij Buffalo stoppen we bij een MacDonalds, hier heb je Wifi en kunnen we nog een hotel boeken voor vannacht. We twijfelen wat we zullen doen, een hotelkamer met uitzicht op de watervallen (en dus duur) of een gewone kamer wat verder van de watervallen (en dus goedkoper). Omdat het eenmalig is besluiten we om een kamer te reserveren met uitzicht op de watervallen. We boeken weer via Hotwire en het wordt het Hilton! Het is inmiddels 23.00 uur en we rijden snel verder naar ons hotel. Bij de Canadese grens worden de paspoorten gecontroleerd, ook wordt er gevraagd wat we in Canada komen doen en hoe lang we blijven. Dan mogen we verder rijden. Al snel zijn we bij het hotel. Het inchecken verloopt vlot. We krijgen een prachtige kamer. Er is een aparte badkamer met bad en daarnaast is er nog een aparte douche. Ook is er nog een kleine kamer. Alleen er staat maar één King Size bed. Wel twee banken, maar er liggen geen lakens om de banken op te maken. Terug naar de receptie. Het is wel de kamer die we geboekt hebben, maar we worden omgeboekt naar een kamer met twee queens bedden. Helaas is deze kamer lang niet zo mooi, maar we zijn doodmoe en willen graag gaan slapen. Het is inmiddels na middernacht.
22 Juli 2011 - 23:37
Evy:
Echt ontzettend leuk om te lezen! Lig midden in de nacht jullie verslagen te lezen met de wens dat ik ook zo'n reis aan het maken was!
Nog heel veel plezier allemaal, geniet ervan!
Groetjes Evy